Home Visie en werkwijze Achtergrond Voorwaarden Nieuws Contact
 
 
 

52 thema’s waar je als professional in de kinderopvang over na kan denken

 

Even wachten, ik sta te praten

Jij praat met een collega, een ouder of welke volwassene dan ook. Er komt een kind naar je toe die jou wat wil vragen of vertellen. En dan zeg je: “even wachten, ik sta te praten.” Niks mis mee, dat zijn zo van die omgangsregels die kinderen moeten leren, toch?

Maar andersom? Jij staat met een kind te praten en een collega wil jou wat vragen. Zeg je dan ook: “even wachten, ik sta te praten.”

Zo ja, top! Zo nee, waarom niet?

Dit is één van de 52 thema’s waar je als professional in de kinderopvang over na kan denken. Gebundeld in een handzame klapper. Een klapper met 52 pedagogische thema’s die jou als professional aan het denken zetten, mogelijkheid geven tot (zelf)reflectie en gesprekken onderling, tot visiebepaling, een pas op de plaats, waarom doen wij wat wij doen.

52 thema’s zonder kant en klare antwoorden. Bewust geven de auteurs geen pasklare antwoorden. Marieke en Annemiek stellen je vragen, delen speldenprikken uit. Niet te serieus, met een kwinkslag en veel gevoel van herkenning. Met quotes, valkuilen en humor gooien zij pedagogische ballen op.

Voor professionals in de kinderopvang. Ervaring leert echter dat ook ouders, leerkrachten in het basisonderwijs en pedagogisch coaches hier heel goed mee uit de voeten kunnen.

Kosten: 9,95 (excl. portokosten)

Te bestellen via: bestelling@professioneelopvoeden.nl

onder vermelding van aantal, factuuradres en afleveradres

Binnen een week na ontvangst betaling krijg je de klapper(s) toegestuurd.

 

 

 
©2024 Professioneel Opvoeden is een merk van Annemiek Waage te Den Haag.